✓ Gratis thuislevering

✓ Online bestellen

✓ Online betalen of met cash

Wil je jouw Ariel-wasmiddel online kopen? Dan vind je het Ariel-wasmiddel dat je zoekt in onze webshop en leveren we dat vanuit ons depot uit Erembodegem, nabij Affligem. De uitstekende producten van Ariel zijn bij ons in verschillende volumes beschikbaar. Zo koop je bij ons flessen aan van 30 tot zelfs 90 wasbeurten. Ook levert Ariel zelfs met koud water steeds uitstekende resultaten.

De kracht van schoonmaken brengen !

Het Ariel-wasmiddel is geschikt voor alle soorten wasmachines

Het Ariel-merk is al jaren een toonaangevende speler wanneer het op kwalitatieve wasproducten aankomt. De Ariel-wasmiddelen zijn er voor alle soorten wasmachines en door hun werking halen ze de hardnekkigste vlekken uit jouw kleren. Jouw Ariel-wasmiddel kopen, dat doe je bij ons aan de scherpste prijzen. Ons aanbod aan Ariel-producten in verschillende pakketformaten maakt bovendien dat je vele euro’s uitspaart. In onze gebruiksvriendelijke webshop geef je zo jouw voorkeur door van het aantal wasmiddelen dat je wilt bestellen. Naast onze uitgebreide voorraad aan Ariel-wasmiddelen, koop je bij ons de eveneens kwalitatieve wasmiddelen van Le Chat. Naar welke huishoudelijke artikelen je ook zoekt: onze webshop is dé plek om die aan te kopen. Tot slot geniet je ook nog eens van onze straffe service met gratis thuislevering.

Huishoudartikelen kopen Affligem

Bestel jouw artikelen en krijg je bestelling thuis geleverd

Onze webwinkel biedt jou te allen tijde een uitgebreid assortiment aan. Bestellen en betalen doe je bovendien gemakkelijk: dat doe je online, maar ook is het mogelijk om dit cash af te handelen wanneer we jouw artikelen thuis leveren. Wil je meer weten over onze thuisbezorging of onze producten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen op +32 470 04 91 09.

Heb je vragen over onze producten?