✓ Gratis thuislevering

✓ Online bestellen

✓ Online betalen of met cash

Met de Dettol-allesreiniger ga je voor een volledige reiniging van jouw huis. Naast een grondige poetsbeurt desinfecteer je met de Dettol-allesreiniger elke plek in jouw omgeving. Bij ons koop je jouw Dettol-allesreiniger in een-twee-drie, alsook vele andere producten van dit merk vanuit onze ruime stock in Erembodegem, nabij Affligem.

Een volledig net huis met de Dettol-allesreiniger

Dettol-allesreinigers die je aankoopt in onze webshop zorgen voor een volledige hygiënische en multifunctionele werking. Op die manier bekom je niet alleen een frisse geur in jouw huis, maar ga je eveneens voor een grondige ontsmetting. De Dettol-allesreiniger doodt namelijk 99,9% van alle bacteriën en virussen zoals het griepvirus. Dat maakt dat je jezelf en jouw huishouden beschermt tegen gevaarlijke ziektekiemen. Bovendien gebruik je deze producten overal in jouw huis. Zo gebruik je het onder meer als kuisproduct in jouw badkamer, maar ook in jouw keuken of woonkamer. Daarnaast hebben we in onze webshop ook heel wat ontkalkingsproducten voor een grondige reiniging.

Huishoudartikelen kopen Affligem

Bestel al jouw artikelen in onze online supermarkt

Voor het bestellen van al jouw kuisproducten is Gino Delivery jouw webshop. In onze webwinkel kan je via de zoekbalk eenvoudig de producten terugvinden die je wenst aan te kopen. Bovendien leveren we alle producten bij jou thuis vanaf een bestelling van 50 euro in regio Affligem. Voor een bedrag van 75 euro leveren we ook naar andere locaties in Vlaanderen. Heb je nog vragen over onze producten of onze service? Stel ze makkelijk via info@ginodelivery.be of door te bellen naar +32 470 04 91 09.

Heb je vragen over onze producten?