✓ Gratis thuislevering

✓ Online bestellen

✓ Online betalen of met cash

Gino Delivery is de beste plaats om jouw huishoudartikelen online aan te kopen in Affligem. Bij ons vind je een ruim assortiment aan producten die je via onze webshop bestelt. Al de artikelen in onze webshop worden bovendien aan huis geleverd in een straal van 30 kilometer rond Affligem. Ontdek ons volledige aanbod!

De beste plek om huisartikelen te kopen

Met meer dan 200 verschillende artikelen vind je bij Gino Delivery precies wat je nodig hebt. Onder deze artikelen vind je eveneens een ruim assortiment aan huishoudartikelen die je kan kopen. Zo hebben we verschillende wasmiddelen van bijvoorbeeld Ariel en Dash. Ook voor jouw vaatwasmachine hebben we te allen tijde de juiste tabletten op voorraad van onder meer Dreft. Dat is echter niet alles, want in onze alles-in-een-winkel hebben we ook een heel assortiment aan kuisproducten en dat aan straffe prijzen. Bij Gino Delivery reken je bovendien op een snelle levering en gratis verzending wanneer je huishoudartikelen gaat kopen. Een bestelling met levering is zo mogelijk vanaf 50 euro. Voor locaties die buiten een straal van 30 kilometer van Affligem gelegen zijn, hanteren we een minimumbestelling van 75 euro. Je kan steeds voor jouw producten betalen via onze webshop. Maar eveneens is het ook mogelijk om jouw huishoudartikelen met cash aan te kopen wanneer we deze bij jouw thuis komen leveren.

Huishoudartikelen kopen Affligem

Plaats eenvoudig jouw bestelling

Heb je de huishoudartikelen gevonden die je wil kopen? Via onze webshop bestel je ze makkelijk in slechts een paar muisklikken. In onze shop vind je steeds een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle en bekende merken. Plaats jouw bestelling vandaag nog en geniet op die manier van een snelle levering bij jouw thuis! Heb je nog vragen? Contacteer ons dan steeds via ons contactformulier of via het telefoonnummer +32 470 04 91 09.

Heb je vragen over onze producten?