✓ Gratis thuislevering

✓ Online bestellen

✓ Online betalen of met cash

In onze webwinkel vind je steeds het wasmiddel dat je zoekt. Zo kan je bij ons wasmiddelen kopen van verschillende merken zoals Dash en Ariel. Bovendien leveren we gratis in regio Affligem vanaf een bestelbedrag van 50 euro. Maar ook in andere regio’s in België bezorgen we jouw wasmiddelen vanaf een bestelbedrag van 75 euro.

Wij hebben het juiste wasmiddel voor iedere machine

Maak het jezelf gemakkelijk door bij ons jouw wasproducten online te kopen. Zo hebben we in ons assortiment steeds het (vloeibaar) wasmiddel en de wasverzachter in ons aanbod die jouw voorkeur dragen. Bovendien kan je bij ons jouw vloeibaar wasmiddel, maar ook jouw wasmiddelen in pods aankopen. Welk middel je ook gaat bestellen: klanten kunnen bij Gino Delivery te allen tijde rekenen op de scherpste prijzen bij het online kopen van hun wasproducten. Zo bespaar je op elk, al dan niet vloeibaar, wasmiddel. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid aan om samengestelde pakketten van wasproducten online aan te kopen met daarin meerdere flessen. Zo doe je als klant in onze webwinkel nog meer voordeel. Bovendien geniet je ook nog eens van een snelle levering na jouw aankoop. Wanneer je jouw wasproducten van onder meer Dreft dus online bij ons gaat kopen, kan je ze zo gauw gaan gebruiken.

Huishoudartikelen kopen Affligem

Vloeibaar wasmiddel, pods en wasverzachters van verschillende merken

Welk (vloeibaar) wasmiddel ook jouw voorkeur draagt om online aan te kopen, bij ons vind je een ruim assortiment aan verschillende merken zoals Dash, Dreft, Ariel en Le Chat. Vele producten van deze merken zijn bovendien beschikbaar als vloeibaar wasmiddel, maar ook als pods. De werking van deze pods is te vergelijken met die van vaatwastabletten. Hierbij moet je je niet langer zorgen maken over de dosering van jouw vloeibaar wasmiddel en hoef je enkel de pod in jouw wasmachine te stoppen. Naast al deze wasproducten om online aan te kopen, hebben we ook een hele reeks wasverzachters van bijvoorbeeld Robijn. Die laatste zorgen ervoor dat de zachte textuur van jouw kleding behouden blijft.

Koop jouw huishoudproducten en meer in onze shop

In onze shop vind je allerlei huishoudartikelen en wasproducten om online aan te kopen. Het beste van al: om deze producten te bestellen hoef je niet langer jouw huis uit. Wanneer je jouw bestelling geplaatst heb in onze webwinkel gaan we meteen voor jou aan de slag. Wil je graag meer weten over de diensten die onze winkel te bieden heeft of de specifieke wasproducten die je online kan kopen? Contacteer ons dan via +32 470 04 91 09 of via ons contactformulier.

Heb je vragen over onze producten?