✓ Gratis thuislevering

✓ Online bestellen

✓ Online betalen of met cash

Het Dash-wasmiddel vind je in onze webshop als vloeibaar wasmiddel, maar ook in de vorm van pods. Zo vormen deze producten al jaren een autoriteit op het vlak van kwalitatieve wasmiddelen. Wanneer je deze Dash-wasmiddelen online wilt aankopen, bestel je deze eenvoudig via onze webshop.

De kracht van schoonmaken brengen !

Een heerlijk frisse geur met het Dash-wasmiddel

Het vloeibaar wasmiddel van Dash en de pods zijn geschikt voor witte en gekleurde was. Deze producten verwijderen moeiteloos alle etensresten en vuil van jouw kledij. Zoals hun slogan uit, was je met Dash witter dan wit dankzij hun unieke technologie. Daarnaast zorgt het Dash-wasmiddel uiteraard ook voor een heerlijk frisse geur van jouw was en blijven de kleuren van je kledij intact. Er zijn dus tal van redenen om voor dit product te kiezen, ongeacht of je nu het vloeibaar middel of de pods-variant kiest. Ontdek daarnaast ook de vele wasverzachterproducten in onze webwinkel. Op die manier kies je niet alleen voor een grondige reiniging van je was, maar ook voor een absolute zachtheid.

Huishoudartikelen kopen Affligem

Koop al jouw wasproducten bij ons online

Gino Delivery is jouw online winkel om al jouw wasmiddelen van Dash te bestellen. De wasmiddelen van Dash vind je bij ons als vloeibaar wasmiddel, maar ook in pods. Ook de rest van jouw boodschappen doe je bij ons in slechts een paar muisklikken. Zo vind je op onze website artikelen voor jouw huishouden, maar ook heel wat zuivelproducten en frisdranken. Kortom, in onze webshop vind je dus steeds wat je zoekt. Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust via ons contactformulier of door te bellen op +32 470 04 91 09.

Heb je vragen over onze producten?