✓ Gratis thuislevering

✓ Online bestellen

✓ Online betalen of met cash

In onze webshop kan je het Le Chat-wasmiddel online kopen en makkelijk thuis geleverd krijgen. De wasmiddelen van Le Chat zijn uniek in het wasproductenlandschap. Zo zijn speciaal ontworpen voor mensen met een gevoelige huid. De Le Chat-producten zijn immers samen ontwikkeld met een wetenschappelijk team van allergologen. Dat maakt dat ze geen kleurstoffen en andere bewaarmiddelen bevatten.

De kracht van schoonmaken brengen !

Geniet van een gratis levering wanneer je Le Chat-wasmiddel online bij ons gaat kopen

De Le Chat-wasmiddelen die je bij ons online kan kopen, zijn verkrijgbaar als vloeibaar wasmiddel, maar ook als pods. Die pods zijn ideaal wanneer je dus wilt genieten van een optimaal gebruiksgemak. Daarnaast is het mogelijk om deze producten in grotere hoeveelheden te bestellen. Op die manier geniet je ook nog eens van een flinke korting in vergelijking met het bestellen per fles. Dat geldt niet alleen voor Le Chat-wasmiddelen, maar ook voor andere wasproducten zoals van Ariel die je bij ons online kan kopen. Goed om te weten is dat we bij bestellingen vanaf 50 euro gratis leveren in een straal van 30 km rond Affligem. Wil je het jezelf gemakkelijk maken en bovendien genieten van een vlekkeloze levering aan huis? Kies dan voor Gino Delivery!

Huishoudartikelen kopen Affligem

Plaats eenvoudig een bestelling

Gino Delivery is jouw webshop voor het bestellen van allerlei huishoudartikelen in de buurt van Affligem. Maar in onze online supermarkt vind je nog zo veel meer. Zo hebben we ook een heleboel frisdranken van verscheidene merken en heel wat lekkere wijnen. Ook kan je voor vragen over ons assortiment of jouw levering ons steeds bereiken via ons contactformulier of via +32 470 04 91 09.

Heb je vragen over onze producten?